Τετάρτη, Ιουλίου 28, 2010

Έκλεισε το troktiko

 Τι έγραψε το ίδιο το Troktiko:

Σάββατο, 24 Ιουλίου 2010


Η τελευταία ανάρτηση του u - Καληνύχτα Ελλάδα

Καληνύχτα Ελλάδα, ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης.


Καλό ταξίδι Σωκράτη και να μας προσέχεις απο εκεί πάνω.




Τι έγραψε ο τύπος :

Ελευθεροτυπία, Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Troktiko οριστικά τέλος

«Στο άκουσμα 16 πυροβολισμών και ο πιο δυνατός λυγίζει...», γράφει η ανάρτηση στο troktiko το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, προαναγγέλλοντας ουσιαστικά ότι το τέλος για το blog είναι κοντά.
Πράγματι, λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, στις 12.18, γίνεται η τελευταία ανάρτηση με τη φράση: «Καληνύχτα Ελλάδα, ο τόπος που γέννησε τη Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης». Το http://troktiko.blogspot.com πρωτοεμφανίστηκε το 2008. Με θεματολογία αρκετά «λαϊκή» και αναρτήσεις που αφορούσαν από πολιτικά σκάνδαλα μέχρι show biz κουτσομπολιά κέρδιζε αναγνώστες. Ωστόσο η ανωνυμία, χαρακτηριστικό του blog, ήταν συχνά η βασική αιτία για ανάρτηση ανεξακρίβωτων ειδήσεων, αναπαραγωγή φημών κ.λπ. Ακόμα, συχνό φαινόμενο -για όσους το παρακολουθούσαν- ήταν και το «σβήσιμο» αναρτήσεων που αποδείχτηκαν ανακριβείς ή λάθος. Ασαφής παραμένει ακόμα και η σχέση του 37χρονου με το blog. Μετά την είδηση της δολοφονίας του Γκιόλια αναρτήθηκε η φράση: «δεν είχε καμία απολύτως σχέση με το blog». Αργότερα αυτή σβήστηκε και αντικαταστάθηκε με άλλη, που τον χαρακτήριζε «εμπνευστή». Στον κυριακάτικο Τύπο, τέλος, δημοσιεύματα έφεραν τον Σ. Γκιόλια να έχει ρόλο δημιουργού και βασικού χειριστή του «Τρωκτικού».

Ανέστειλε προσωρινά τη λειτουργία του το «Troktiko»

Δεν διευκρινίζονται οι λόγοι της διακοπής λειτουργίας του ιστολογίου
Τα Νέα , Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Την προσωρινή αναστολή λειτουργίας του «Troktiko» ανακοίνωσαν σήμερα οι διαχειριστές του ιστολογίου.

«Το troktiko αναστέλλει την λειτουργία του προσωρινά» αναφέρεται σε ανάρτηση που δημοσιεύθηκε στο ιστολόγιο στις 7:15 το πρωί, χωρίς να διευκρινίζονται οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, ούτε και το πότε θα επαναλειτουργήσει το blog.

θέματα

Δημοφιλείς αναρτήσεις